Häftig äventyrsgolf i England

Äventyrsgolfen i Sverige är tyvärr inte så stor som på andra ställen i världen även om det finns en del här i landet. Äventyrsgolf är framför allt väldigt mycket större i USA och England. Har du vägarna förbi Storbritannien så kommer här lite tips för äventyrsgolfaren du inte får missa. Passa gärna på att besöka Unibet TV betta och streama på flyget så går nog resan lite snabbare.

Paradise island

Paradise island finns på flera ställen runt om i Storbritannien, de har äventyrsgolf på hela åtta olika orter och temat är såklart paradisöar. Alla banorna är inomhus och väldigt innovativt utsmyckade och byggda. Här finns piratskepp och skattkammare likväl som stränder och palmer. Ett perfekt resmål för hela familjen.

Swingers

I London hittar vi Swingers, en variant som lever upp till golfen som en, ska vi säga lite snobbigare sport? Här hittar du Ginbar och klubbhus med DJ:s som spelar musik. Det finns två stycken vackra och utmanande 9-håls banor att testa sina förmågor på.

Ghetto Golf och Plonk

I Liverpool hittar vi Ghetto Golf inhyst i ett gammalt bryggeri, här är det åldersgräns på 18 år som gäller. Här kombineras äventyrsgolf i neonfärger med teater, DJ:s, konst, cocktails och häftiga ljuseffekter. Perfekt för den som vill testa något annorlunda och slippa barnfamiljerna.

I London så hittar vi Plonk som både passar vuxna och barn men som har alkoholtillstånd, så på kvällstid är det enbart för vuxna. De har även blivit omnämnda som en av de mest unika barerna i Storbritannien. Plonk finns på flera olika ställen i London.

Jurassic Parrr, Great Western Golf

I Glasgow så kan du spela bland dinosaurier på en utmanande 18-hålsbana. Här finns även en driving range och instruktörer om man vill slå längre än på äventyrsgolfen. Man kan även ta golflektioner till väldigt bra priser.